EUROVISIONTIDER


Ja, nu är den årliga svenska uttagningen över och finalen hägrar längre fram i vår. För ungefär 3 år sedan så skrev jag ett inlägg där jag rankade mina favoriter genom åren, både från den svenska tävlingen och från Eurovision. Det blev en del uppskattande kommentarer och jag står fortfarande fast vid mina val. Jag hoppas att inlägget håller än idag och visst är det väl härligt att slänga en blick över axeln ibland. Man kan läsa om och titta/lyssna på bidragen
här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s