THE SOFTIES

Vilken enorm groupie crush jag hade på The Softies för sisådär 10 år sedan. Inte så mycket i personerna Rose Melberg och Jen Sbragia, utan snarare på det där unika soundet man frambringade. Det finns inget annat band som låter så här. Nu ska man även återförenas under en rad tillställningar som klassiska magasinet chickfactor håller i, en återförening som i princip inte kan misslyckas. The Softies låter alltid som The Softies, åren kan inte radera ut det. Det mest häpnadsväckande med hela grejen torde väl vara line-upen för den här återföreningen, för man är inte ensamma. Bland annat kommer, och håll i er nu, dessa att spela: Black Tambourine, Pipas, The Aislers Set, Bridget St John och Lilys. Detta firar vi med ”The Best Days”.

1 kommentar

  1. Oj, onekligen en imponerande line up. Det skulle man vilja se och höra. Ges Chickfactor ut fortfarande eller är det en reunion för dem också?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s