Douglas Diamond

2020 fanns den där, Douglas Diamonds ”Time Goes By”. En av det årets bästa låtar som lät så mycket Todd Rundgren att det var läge att googla om det precis hade släppts någon Rundgren-box med outgivet material.

Sedan går det tre år, DD har av någon anledning bosatt sig på Öland och har precis släppt singeln ”Sound of Music” / ”Never Too Late”. Den förstnämnda är gediget hantverk men det är på ”Never Too Late” det blir så där svävande och disigt, precis som det var 2020.

80-talet hade The Sound of Young Gotland, jag tackar inte nej till att Douglas Diamond får vara ledande i The Sound of Young Öland. Mer material ska komma under året. Jag hoppas att det påminner om en solnedgång över Kalmarsund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s