THUNDERCLAP NEWMAN

Jag låg och lyssnade på makalösa ”Something in the Air” med Thunderclap Newman. Ni vet, när man sitter där på YouTube och bara klickar lojt och planlöst. Sen av en ren tillfällighet fastnar jag på videon här under. Jag blev faktiskt väldigt tagen av den. Förklaringen ligger i den kommentar som fått flest likes:
Ya know I’m sure this started as a goof but what you kids have done here is let me re live a better time in my life.
I just turned 44. Not that old & wasnt old enough for the 60’s but all I see here is freedom. Total freedom. Yeah, you got your families, school, rules & such but when you guys are just chillin together I’m sure you realize nothin beats it….DONT EVER FORGET IT EITHER…….THANK YOU GUYS”.

Det här är vackert, och man kunde inte ha valt ett bättre soundtrack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s