KING KRULE – "BABY BLUE"

Archy Marshall, Zoo Kid, King Krule. Kärt barn har många namn. Att kalla Londonbon för barn är faktiskt inte så långt från sanningen, han är född 1994. När en sån här kille dyker upp börjar det genast att hagla populärkulturella referenser, men jag vill blunda för det den här gången. För mig låter det mest fräscht och spännande. Tydligen ska Archy lira på Way Out West i sommar, och det vore verkligen något. Vi får se hur det blir med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s