BLUR AT THE BRITS

”Blur are back” signalerar NME på sitt senaste omslag. Nytt album och spelning i London under OS-avslutningen i sommar. Kanske är man där då, kanske befinner man sig på USA:s östkust. Den nya låten ”Under the Westway” som spelades live av Damon och Graham för några dagar sedan lovar gott. Igår befann man sig på Brit Awards för att ta emot priset Outstanding Contribution to Music, och passade samtidigt på att spela det längsta setet i evenemangets historia. Detta har som många kanske märkt följts av lite uppståndelse idag. Adele gick upp för att ta emot priset för British Album of the Year, problemet var bara att tiden hade runnit iväg. Så istället för att kunna utföra ett regelrätt tacktal gick man helt enkelt in och avbröt sångerskan från norra London , för att bana väg för Blurs framträdande. Detta medförde att Adele slängde upp fingret åt producenterna. Betrakta spektaklet nedan.

1 kommentar

  1. Om man tänker sig att ”man” i sammanhanget är skribenten snarare än bandet i fråga blir kontentan att skribenten har ett mycket intressant liv – vill jag bara säga.Tror jag gillar grejen med Blur 2012. Tycker dock avbrytande av tacktal är olustigt, även om det knappast var bandets initiativ och talet i sig mest innehöll ”thank you so so so very much thank you thank you thank you” osv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s