Charlie Watts

Först Don Everly och nu Charlie Watts. I mitten av 90-talet, lurar på framför pappas stereo, den amerikanska utgåvan av Out Of Our Heads, a-sidan, sista spåret, ”I’m All Right”. Bara häromdagen lyssnade jag på ”Paint It Black”, hur Charlie driver den och vilket mirakel till låt det är. Men när jag enbart tänker på Charlie Watts så är det 0:23 in i ”I’m All Right”, det första vevandet, som målar bilden. Det är opolerat, primitivt och helt briljant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s