Bob Stanley – Sleevenotes

Håller som bäst på med en årssummering av musikåret 2018, orimligt tidskrävande, och därför blir det inte mycket publicerat här för stunden.

Vill dock passa på att tipsa om en liten trevlig bok skriven av Bob Stanley från Saint Etienne som går under namnet Sleevenotes. Boken ges ut av det spännande förlaget Pomona Books. Ibland känner jag att Bob egentligen borde beskrivas som ”författaren med sidoprojektet Saint Etienne”, med tanke på hur mycket han skriver både i pressen samt i bokform, men det där är en annan diskussion.

Tillbaka till Sleevenotes, vem vid sina sinnens fulla bruk kan motstå en bok med följande beskrivning: ”Bob tells of the influences and inspirations behind Saint Etienne songs – including yarns about recording Good Humor in Malmo, selling eggs and cheese with Pete in Surrey Street market, and (of course) the power of pop music. It also includes some snazzy photos by Bob.”

Förresten, ta och lyssna på Delaney Bramletts ”Better Man Than Me”, den gillar både Bob och undertecknad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s