Den franska detektiven irrade bort sig i biblioteket

Åren 2006-2017 blev det ungefär 500 inlägg på A French Detective Lost in the Library. 2013-2017 enbart 5 inlägg i en stadigt nedåtgående kurva. Därför behövs det en förändring och därför sker bytet från Blogspot till WordPress, här och nu.

Innehållet från den franska detektiven flyttades över hit under förra veckan och det gick relativt smidigt, förutom att alla filmklipp försvann. Det kan vara värt att veta om man börjar botanisera bland gamla inlägg.

Allt började en höst för 12 år sedan, med ett inlägg om The Whitest Boy Alive. Nu är det tidig höst igen och det finns egentligen bara ett viktigt säsongsbetonat budskap: Det är helt i sin ordning att lyssna på Nick Drake igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s