THE END OF A HOLIDAY

Det är över 3 år sen sist. Tänk bara vad mycket vatten som flyter under broarna på 3 år. Orsaken till den här skrivtorkan går nog inte riktigt att klargöra, men då och då har jag faktiskt haft funderingar på att ta upp den här bloggen igen. Sen hände det inte så mycket. Tidsbrist, lathet, ”vem läser egentligen”, and so on.

Men nu jävlar. Det gäller bara att ta sig i kragen. Frågan är bara hur man börjar igen efter ett så långt uppehåll, det vore lättare att bara låta allt vila.
Det låter ju dock förbannat trist. 
Man går igenom så många märkliga faser. Som för några år sedan, när jag funderade över om jag någonsin skulle upptäcka en låt som sparkar undan benen på mig igen. Ett sånt där magiskt vidunder. De senaste 3 åren har jag säkert upptäckt 100 sådana.
Nyligen hörde jag en låt vid namn ”Creature”, med ett band från Brighton som gick under namnet Fur. Glad i hågen letade jag vidare för att snabbt inse att Fur inte ens fanns längre. Tydligen kastade man in handduken i somras. Man lämnade inte mycket till eftervärlden, men så finns ju faktiskt ”Creature”. Kära ”Creature”.
Sån där pop som det egentligen finns massor av, men som bara få kan bemästra.

6 kommentarer

  1. Nej men, kul att du se att du åtminstone gjorde ett försök till comeback. Tack för tipset om Fur! De verkar dock i allra högsta grad fortfarande hålla på?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s