THIN LIZZYS SVENSKA GROUPIE

Klipp från Måndagsbörsen är alltid en garanti för trevliga stunder. Här ska Thin Lizzy spela i Stockholm i februari 1981. Själv ligger jag i min kära moders mage. Vid 4.12 dyker Sveriges mest uppenbara groupie upp, följt av världens skönaste grabb som med slynglig stockholmsdialekt uppger att ”dom är dom enda som kan spela rock!”

2 kommentarer

  1. Heja Sebastian! Det här var sjukt roligt att se. Tyvärr började jag gå på konserter först 1984 så jag missade Lizzy. Kul att jag hittade till din blogg. Du kanske kan gissa vad jag sökte på för att hittat hit? Ledtråd: Det börjar på Lilla och slutar på Lovis.

    Gilla

  2. PS. ”A night in the life of a blues singer” är bättre än ”Old town” om du gillar det lite mer melankoliska stuket på Lynotts grejer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s