"DEN HÄR HANDLAR OM OSS"

Jag skulle kunna skriva långa akademiska uppsatser angående hur mycket Broder Daniel egentligen har betytt för mig. Hur många bekantskaper man knöt genom bandet och hur jävla roligt det var. Jag menar, jag har ju till och med den här på armen.

Gammal kärlek rostar aldrig. Bede-forumet, you know who you are. 
Den allra bästa live-inspelningen, rent ljudmässigt, är Hultsfred 98-bootlegen. Jag lyssnade på den igen häromdagen och slogs av hur bra den låter. Jag valde att posta ”Underground” här under av den enkla anledningen att den aldrig har låtit så perfekt, varken före eller efter. Lyssna bara när gitarren kommer in vid 00:14. Den ljudmattan skär genom stål.

2 kommentarer

  1. Ja, jävlar vad bd har betytt för en här i livet.Vad gäller bede har jag mina allra bästa vänner därifrån. Vem hade kunnat ana det när man loggade in på ett forum i väntan på Cruel Town.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s