ONLY A FOOL BREAKS HIS OWN HEART

Jag vet inte hur länge den här låten har hängt med mig, den är lika förtjusande nu som då. Mighty Sparrow var en av de första att spela in den. För övrigt är hans klädval i den här videon beundransvärt. Ge mig Sparrows snickarbyxor.

Och givetvis vill jag även uppmärksamma Nick Lowes version som var den som från allra första början fick mig att älska det här. Bitterljuvt.

3 kommentarer

  1. Jag ramlade en gång in i en sjua med Michel Polnareff för tjugo kornor på… jag tror det var Högen. Den ligger nu och samlar damm i skivsamlingen. Jag tror jag glömde bort den innan jag riktigt hann lyssna. Tyvärr. Men du kan lita på att den kommer plockas fram nu. Det finns alltid en charm med att upptäcka låtar eller artister till och med i sin egen begränsade skivhylla.

    Gilla

  2. Thank you for writing about my song ”Only A Fool…” and keeping it alive. I wrote it in New York many years ago. Interesting that you mentioned Moneybrother's album ”Pengabrorsan” on your piece about Tracey Ullman. My song is also on that album as a bonus track in Swedish as: ”Bara Ett Fån Gör Så Mot Sig Själv”. Tack för att du skriver om min låt ”Only A Fool …” och hålla den vid liv. Jag skrev det i New York för många år sedan. Intressant att du nämnde Moneybrother album ”Pengabrorsan” på din pjäs om Tracey Ullman. Min sång är också på det albumet som en bonus spårar i svenska som: ”Bara ETT FAN Gor Sa Mot Sig Själv”.Hälsningar,Norman Bergen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s