I’M CELEBRATING MY LOVE FOR YOU WITH A PINT OF BEER AND A NEW TATTOO

Vi kan väl lägga ”A New England” åt sidan för en stund, för Billy Braggs allra bästa verk är ”Greetings to the New Brunette”. Det här är även en sån där video som jag är så himla svag för. Och är det inte Christine Keeler som svischar förbi vid 00:47? Om så är fallet är det helt briljant eftersom det råkar sammanfalla med textraden ”How can you lie there and think of England”. Med tanke på vad fröken Keeler och dåvarande försvarsministern John Profumo pysslade med i Profumoaffären, en av de största politiska skandalerna Storbritannien någonsin har skådat, så är det bara att beundra denna skarpsinnighet. Shirley!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s