DUMB HEAD

Det känns som att jag bara skriver om Joe Meek hela tiden. En snabb titt i inläggslistan visar ju dock att det enbart är hjärnspöken. I vilket fall, det som vi har här under är så otroligt bra. Det är till och med nästan lika bra som ”Egyptian Shumba” med The Tammys. Titeln är ”Dumb Head”, i original inspelad av Ginny Arnell. Sen lade Joe Meek vantarna på den och producerade den här versionen med The Sharades. Ginny Arnell får ursäkta, men det är exakt så här den ska låta. Total perfektion.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s