THE BLOW POPS

Med American Beauties gjorde The Blow Pops en av 90-talets absolut bästa plattor. Tyvärr splittrades man redan 1995, strax efter att ovannämnda skiva såg dagens ljus. Man hann bara med två fullängdare, den första gick under namnet Charmed, I’m Sure och var fylld med fina popdängor varav många hade kvinnonamn i titeln. ”Stiff Priscilla”, ”Wake Up Mary”, ”I Know Nancy”, ”Marthas Morning Mourning”. ”She Don’t Need Me Now” nedan är hämtad från American Beauties. Det här är verkligen Milwaukees finest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s