ANDY & DAVID WILLIAMS – "I WON’T LAST A DAY WITHOUT YOU"

Vad är värt att sägas om Andy och David Williams? Två tonårsidoler, medverkade i tv-serien The Partridge Family. Inte så mycket mer. Om det inte hade varit för den här låten. En låt som är helt makalöst bra. The Carpenters version må vara den mest välkända, men jag vill ändå slå ett slag för den här inspelningen. Skriven av Paul Williams och Roger Nichols, världens mest underskattade låtskrivarpar. Lyssna på gitarren i början, låter den inte lite Harrisonsk?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s