28 FEBRUARI 1986

Idag är det 26 år sedan Olof Palme mördades på Sveavägen. På 25-årsdagen befann jag mig på mordplatsen klockan 23.21, det brukar alltid vara en samling eldsjälar på plats vid denna tidpunkt. Ikväll stannar jag nog dock hemma. Utredningen står fortfarande och stampar, som man har gjort sedan dag ett. Jag drar mig för att ens kalla det en utredning. I september 2008 skrev jag ett inlägg om Palmemordet, detta kan betraktas här. Missa inte Veckans brott ikväll, där kan man i vilket fall lyssna på GW’s tänkvärda teorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s