ECHO AND THE BUNNYMEN, AUDI OCH VAMPYRER = SANT

Många var ganska upprörda över att ”The Killing Moon” med Echo and the Bunnymen var en del av Audi-reklamen under Super Bowl. Jag fattar grejen, Echo and the Bunnymen + Audi + vampyrtrenden är väl inte direkt peas and carrots. Kommentarer som denna dök upp: ”You sold your soul to the devil with that one – might as well open for the Black Eyed Peas if you want some cash…”. Det är klart att vissa blir upprörda, jag hade själv fått små ryckningar i ansiktet om ”Emma’s House” hade ingått i en reklam för, säg, Swedbank Fastighetsbyrå. Men kör i vind, det är en ganska sympatisk reklamfilm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s