ÅTERKOMSTEN

Jag har inte skrivit ett enda inlägg sedan i augusti. Jag vet inte om jag någonsin har haft ett så långt uppehåll, och då har jag ändå haft den här bloggen sedan 2006. Brist på motivation, orsaken är väl ganska flytande. I vilket fall så hade jag tidigare i höstas planer på att lägga den här sidan på is.

Men, så blir det icke. Det är snart dags igen. A new beginning.

2 kommentarer

  1. Glad gör det mig, som tyvärr gått och gjort detsamma. Pausat sen augusti that is, inte återvänt. Meeen att ta sig i kragen och komma tillbaka verkar ju vara lite i ropet för alla som är kloka och coola – så man får väl hänga på.Innan dess är det bra med lite avlagd tid för att läsa ikapp sig här. Saknar förnuftigheten, nostalgin och den fulländade musiken när jag låter bli.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s