WHAT A WAY TO DIE

Ola & The Janglers uppträder 1968 i tv-programmet Soffan, lett av Robert Broberg. Med sig har man ett verk som till en början låter olovligt mycket som ”A Whiter Shade of Pale”. Men det är helt makalöst. Om någon sitter inne med mer info om den här låten så tar jag gärna emot den. Kompositörer skall vara Weiss & Schlaks. Jag hoppas verkligen att det finns en annan version som åtminstone fick chansen att hyllas i USA och Storbritannien. Det skulle gräma mig innerligt om detta bara lanserades inrikes.

2 kommentarer

  1. Jag försöker snoka upp så mycket info som möjligt om bakgrunden till den här låten, men det är inte lätt alltså. Trummaskiner är ju sådär, dock så får man ej förglömma låtar som ”Emma's House” med Field Mice där den kommer till sin rätt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s