THE FRESHIES-VECKAN #1

The Freshies. Jag är något konfunderad. Bandets last.fm-sida består av enbart cirka 12.000 skrobblingar. Allmusic-sidan är blank. The Freshies är kult. Men för helvete, här har vi ett band som borde sopa mattan med sina konkurrenter. Man bör möjligtvis ha i åtanke att de kom från Manchester, sent 70-tal. Ni fattar, konkurrensmässigt kunde man ha haft det lättare. Det blev aldrig något album för Chris Sievey & Co, dock en hel drös med singlar och ep-utgåvor. För att fixa till den här helt ohållbara situationen så startar nu The Freshies-veckan. Först ut är ”Wrap Up The Rockets” från 1981.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s