HOLOPAW

De senaste dagarna har jag letat efter en platta som jag inte hört på fem år. Skivan i fysisk form är borta, den ligger säkert och skräpar någonstans i Tibro. En sak var säker, en av titlarna innehöll orden ”needle” och ”hay”, möjligtvis ”haystack”. Och nej, det var ingenting med Elliott Smith. Allt verkade lönlöst. Sista utvägen var att söka på orden på last.fm. Och där någonstans, bland hundratals träffar, ”Needle in the Sway”. Plattans namn var, givetvis, Quit +/or Fight och bandet var Holopaw. ”Needle in the Sway” var lika bra som jag mindes den och jag blev 24 år på nytt. Bättre än vilken rynkkräm som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s