MIKE BATT – "FADING YELLOW"

Låtarna som kommer i närheten av Mike Batts ”Fading Yellow” i ren fulländning kan man räkna på sina två händer. En makalöst sofistikerad låt, med den smäktande melankolin som jag är så svag för. Jag måste tacka Jörgen Johansson för den här upptäckten, hade det inte varit för hans otroliga samlingsutgåvor i Fading Yellow-serien hade man lätt missat denna godbit. Läs gärna hans blogg här. Låten ”Fading Yellow” går att finna på volym 1. Jag vet att Jörgen tittar in här ibland, eller i vilket fall gjorde det förut. Jörgen, om du skulle läsa det här så vill jag bara säga att förslaget gällande ett LP-släpp låter helt fenomenalt. Blir detta verklighet gör jag gärna en förhandsbokning med tillhörande förskottsbetalning.

1 kommentar

  1. Hej Sebastian, var ett bra tag sedan jag var inne på din blogg, hade ett dator haveri i höstas och förlorade mina länkar bl a din. Lite osäker på när vinylutgåvan släpps, kolla in på min FY sajt då och då.Den 25 Mars så släpps vol 11 & 12 och lika hög standard som vanligt if u ask me, ask me! ask me! Har du vol 10 som kom i Nov.? där har Bob Stanley skrivit en mkt fin text ang mig och FY så där var man stolt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s