1 kommentar

  1. 2 mån sedan så satte jag ihop en cd med Brian Hyland´s sena 60/tidiga 70-tals låtar kallad THE FURTHER ADVENTURES OF BRIAN HYLAND som jag gjorde i 20 ex och skickade bl a till Mr Hyland himself. Det blev en kanon cd som nu ett par skivbolag är sugna att släppa officiellt bl a stora Bear Family i Tyskl. Hans samarbete med Del Shannon under denna period är ett av de mer lyckade(och mest bortglömda) i pophistorien och av de 17 spåren på cdn så är många suveräna låtar med just detta samarbete. Och titeln på cdn är ju en vink åt Del Shannon som du säkert hajjar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s