MACCA #2

Dags för en förlängning av gårdagens McCartney-hyllning. Först ut låten som fick John Lennon att vilja göra musik igen. Efter att ha hört ”Coming Up” så vaknade Lennon till 1980 och spelade in sitt sista album, ”Double Fantasy”. För övrigt en riktigt bra video.

Paul McCartney – ”Coming up”


”Seems Like Old Times” är än idag inte släppt i officiell form. Den var menad för filmen med samma namn, men ratades. Den här demon ska ha spelats in i Rude Studios i Skottland, Pauls privata studio, under augusti 1980. En personlig favorit.

Paul McCartney – ”Seems Like Old Times”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s