DEBRA SWISHER


Debra Swisher, tidigare medlem i gruppen Pixies Three, släppte 1966 en solosingel innehållande The Beach Boys-låten ”You’re So Good to Me”. Som b-sida föll valet på The Angels låt ”Thank You and Goodnight”. ”You’re So Good to Me” är behaglig i sin originalversion, men Debra Swisher fullständigt krossar strandpojkarna i sin version. Maler ner ursprunget till sten, för att sedan trycka på ytterligare tills det bara återstår små gruskorn. Så bra är det. Tro mig. Finns det fortfarande tvivel så är det bara att trycka på play nedan.

Debra Swisher – ”You’re So Good to Me”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s