4 kommentarer

  1. Oh det måtte bli Joan som kniper titeln som favoritkaraktär – vilken kvinna! Är beredd att byta läggning för hennes skull.Annars gillar jag Draper trots att, eller just på grund av att han bedrar och söndrar. Hyser en viss fascination för mörka och mystiska män med moraliskt frikort, och Don D passar rätt bra in i mallen.Vet i vart fall att jag tycker förfärligt illa om Campbell – han är så stroppig! Och jag hoppas Salvatore kan komma ut med sin sexualitet snart, stackarn.Vilka känner du starkast för?

    Gilla

  2. Joan är en riktigt bra karaktär, dock så tycker jag att hon bleknar lite i säsong 4. Hoppas att hon kommer igen! Ja, Don, vad ska man säga? Underbar, det är ju hela grejen med honom att han är så komplex. Annats måste jag säga att Sally Draper är en riktig överraskning ju längre serien går, hon blir mer och mer framträdande. Jag har jobbat ifatt hela serien på några veckor, från säsong ett till fyra, just nu väntar jag bara på nya avsnitt från staterna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s