SAKNADE TE HAVS 2.0

Saknade te havs” lät lite som man hade tänkt sig, fast bättre. Utan att för den delen ha en uppfattning om hur resten av materialet ter sig så känns den som en bra förstasingel. Nu är det bara att vänta på ”River en vacker dröm” som finns att köpa på Itunes imorgon. Med framförandet på Way Out West i bakhuvudet så känns det inte som att det är läge att frambringa någon oro. Röster har gjort gällande att det ska klinga lite The Beatles och The Byrds om den här plattan, vilket man ändå måste ta med en nypa salt. Med ”Saknade te havs” så äntrade The Byrds studion, med fullgott resultat. Roger McGuinn hade gillat det här.

Håkan Hellström – ”Saknade te havs”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s