ENGLISH CONGREGATION

Det känns alltid fint att upptäcka riktigt bra musik. Oavsett hur mycket tid som skulle spenderas i ett evigt sökande efter perfekta poplåtar så skulle man ändå missa så oerhört mycket. Jag befinner mig för tillfället i Tibro, och passade en dag på att plocka fram min fars kassettdäck som av någon anledning förpassats in i en garderob. Sedan påbörjades ett trevligt pillande med gamla kassetter, de allra flesta redan familjära sedan barndomen. Dagen efter hade min far varit där och letat bland banden och upptäckt en låt som han inte hade hört på 30 år. Efter lite efterforskningar visade det sig vara ”Softly Whispering I Love You” med English Congregation (eller bara Congregation om man vill det) från 1971. Mums.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s