4 kommentarer

  1. Så roligt att du är igång med bloggandet igen! Jag har saknat inellektuell så väl som nostalgisk stimulans i bloggosfären under månaderna det var tyst från din sida. Nu ligger jag flera inlägg back men det är väl bara att vara glad för då man har att göra ett tag framöver. Lycka till med uppsatsen!

    Gilla

  2. Faaast nu när jag bläddrar i arkiven ser det ut som om du inte alls varit ”tyst i några månader”. Mitt bloglovin'-konto måste fått totalfnatt och slarvat bort dina uppdateringar. Vad tjurig jag blir!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s