BORN SLIPPY

Snart dags för den där listan. Jag bävar en smula, allting blir väldigt slutgiltigt. Kanske dåligt. Nej, inte dåligt, men det blir lite som att stänga en bok och aldrig få tillåtelse att öppna den igen. 10-talet är helt tomt än så länge, helt blankt, och det känns ju faktiskt lite tungt. Det är väl det här med att gå vidare.

Jag har förresten gått in totalt i Världens konflikter på SVT. Rekommenderas starkt. Senaste programmet om Libanon kan vara det bästa hittills. Att man har kännedom om att allt började gnissla efter att fransmännen lämnade Libanon 1944 är väl inte för mycket att begära egentligen, men att kunna gå på djupet är något helt annat. Man kan alltid lita på SVT. Jag borde nog börja betala min tv-avgift.

”Born Slippy” med Underworld. Trainspotting? Jo, men ännu bättre, världens kanske bästa intro. Ta mig tusan. Att återupptäcka den här magin genom John Dowers ypperliga dokumentär Live Forever är oundvikligt, men med tanke på hur många gånger jag har sett den så kan jag bara konstatera att jag har varit väldigt ouppmärksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s