00-listan

Inte ett inlägg på nästan två månader. Det är illa, men beror helt och hållet på den där jämrans 00-listan. Den är nu i princip sammanställd, åtminstone i det stora hela. Jag kommer att lägga in listan här under december, tio låtar i varje inlägg. Det blir helt enkelt en liten nedräkning under den sista månaden i detta decennium. Håll utkik om intresse finns. Jag lovar, det är världens bästa 00-lista, fylld av anekdoter och kommentarer.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s