APACHE

Förresten så har jag börjat att pula på en sådan där lista som ska innefatta 00-talets bästa låtar. Det är inte det lättaste kan jag försäkra, det kommer alltid att finnas något guldkorn som man helt har glömt bort som lätt skulle ha platsat på topp 30. Men min narcissistiska ådra pumpar för fulla muggar när jag lyckas plocka in något obskyrt jangle eller bortglömt twee-skrän. Jag kan lova att varenda låt förtjänar sin plats. Än så länge har jag enbart tagit mig in i det första stadiet, uppsamlingsfasen. Men det ser lovande ut, det kommer att vara en lista full med kärlek, galenskap och minnen som dyker upp i december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s