YOU’RE ALWAYS WEARING JEANS, EXCEPT ON SUNDAY

Något från gömmorna. Carole King och Gerry Goffin skrev ”Don’t Ever Change”, en låt som aldrig riktigt slog trots att The Crickets (Buddy Holly’s band, you know) hade en liten framgång med den. Enligt min mening en av de absolut bästa låtarna som Goffin/King skapade, något banal men helt oförglömlig. The Beatles plockade upp den 1963 och spelade in den hos BBC, speciellt för radioprogrammet Pop Go The Beatles. The Beatles gjorde aldrig någon studioinspelning av låten hos EMI, trots att den mycket väl skulle ha platsat perfekt på både debutalbumet och uppföljaren With The Beatles. Låten spelades in den 1 augusti 1963, och resultatet kunde avlyssnas senare samma månad i tidigare nämnda radioprogram. Efter detta dröjde det till 1994 innan inspelningen släpptes officiellt, då på dubbeln Live At The BBC. Detta är även en av få låtar där den vokala uppgiften delas av Paul McCartney samt George Harrison, utan inblandning av Lennon.

Ladda ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s