BEACH FOSSILS

Dustin Payseur har under namnet Beach Fossils skapat något som gör att lo-fihjärtat bultar lite extra hårt. Man knyter näven i fickan och låter sommaren rulla in. Epitetet undervattenspop surrar i luften, men vad det egentligen innebär är inte så relevant. Visst, Dustins röst samt gitarr låter väldigt marina och bubblande, men det här är i grund och botten bara fantastisk lo-fi. ”Daydream” kan avlyssnas här under. Det ryktas om en skiva i höst, håll ut.

2 kommentarer

  1. det här är ju sååå fantastisk bra! skiva först till hösten alltså? blir hårt vänta så länge :)fin blogg förresten. jag hade en men har inte uppdaterat på länge. kan ju kolla in den om du vill, mycket musikristarinsinamarken.blogg.se

    Gilla

  2. visst är det! Det senaste jag hörde så ska den komma till hösten. det var en fin blogg det där, fortsätt! nu ligger den i mina bokmärken så nu måste du börja skriva igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s