Nouveau Théâtre, Luxembourg

1973 var ett gyllene år för Eurovision Song Contest. Jag lär komma till det fler gånger när det blir dags att sammanfatta de allra främsta låtarna i tävlingens historia. Men vi väntar med det i cirka två veckor. Under tiden så bjuder jag på vinnaren från det tidigare nämnda året, Anne-Marie David med ”Tu Te Reconnaîtras”. Det är otroligt härligt att se en grå och enkel scen, samt den saknade orkestern som borde tas tillbaka pronto. Dagens overkill med lampor och rekvisita som tar mer plats än själva musiken kan slänga sig i väggen. Go Luxembourg!

2 kommentarer

  1. Instammer fullstandigt. For ovrigt gillar jag den dar dubbelgitarren som en i orkestern spelar pa. Anvands sadana fortfarande?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s