WEDNESDAY

Haircut 100 satte inget större spår i musikhistorien, men när det kommer till låtar som passar in i ”Jag-vill-ligga-i-en-park-i-London-och-dingla-med-benen-och-då vill-jag lyssna-på-det-här”-kategorin så är ”Love Plus One” helt självklar. Jag lyssnade en hel del på den här pärlan i början av 00-talet men glömde sedan bort den helt och hållet. Fy.

Sedan har vi ju den där låten som på något vis sammanfattar allt bra med gitarrbaserad treminuters-pop. Nedan följer en promo-version med pålagt publikljud som hette något i stil med ”Live in New York promo” när det begav sig. Fantastisk version, och klingar det inte lite extra fint? Det rör sig givetvis om ”There She Goes” med The La’s.

http://www.zshare.net/audio/5414153604ddf23b/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s