"IN SWEDISH THE JAM MEANS SYLT"

Vissa låtar går rakt in i hjärtat. ”No One In The World” är en sådan. Ursprungligen med på The Jam-samlingen Extras, som innehöll demoversioner, b-sidor och annat smått och gott. 1999 så medverkade bland andra Gallagherbrorsorna och Garbage på en platta som gick under namnet Fire and Skill, där de lirade The Jam-covers. Det var kanske inte något som kommer att gå till musikhistorien, men sist på den där skivan så ligger just ”No One In The World”, som hemligt spår, nyinspelad av Paul Weller och Steve Cradock. Hela världen stannar.

The Jam – ”No One In The World”

4 kommentarer

  1. Åh jag älskar rubriken, den intervjun gör att jag vill hålla för öronen, det är så fruktansvärt pinsamt.Annars gillar jag The Jam bäst på låten Private Hell.

    Gilla

  2. Mhm! Värre får man leta efter. Private Hell, javisst!Men jag föredrar faktiskt The Jams sluttamp, speciellt sista plattan The Gift. ”Running on the spot”! Där är man som allra bäst. Folk tittar konstigt på mig när jag säger det där…

    Gilla

  3. Nu är jag långt ifrån ett stort fan av The Jam, men deras sluttamp? Jo jag förstår att folk tittar konstigt på dig när du säger det där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s