FLOWERS AND FOOTBALL TOPS DON’T MEAN A THING


Glasvegas hyllas otroligt mycket bland musikjournalisterna.
”Nästa stora betydelsefulla band”.
Andres Lokko hävdar att albumet ”pekar ut en ny riktning för popmusikens nästa decennium”.
Det fantastiska är att jag håller med. Årets bästa album släpptes i september. Glasvegas har lyckats få ur sig allt det som jag får för mig att Glasgow är. Jag har aldrig varit där, men jag tror jag vet hur det skulle vara om man kunde ha ett soundtrack till den där vistelsen.

”Flowers & Football Tops” är årets bästa låt. Utan tvekan. Punkt.

Glasvegas – ”Flowers & Football Tops”
http://www.sendspace.com/file/65w6vt
Glasvegas – ”Flowers & Football Tops” (Acoustic)
http://www.sendspace.com/file/iku4rm

6 kommentarer

  1. Deras bästa låt – sant! Men kan inte påstå att de är särskilt spännande och viss tristess infinner sig tyvärr emellanåt. Älskar Glsgows musikscen, så det är ändå kul att de uppmärksammas, men det finns gränser.

    Gilla

  2. Jag håller med dig, Sebastian. Här har vi en hype värd namnet. Och då är det – åtminstone enligt min ödmjuka åsikt – inte ens en hype, bara välförtänt beröm. Och…att sjunga på skottska är nästa stora grej efter skägg.

    Gilla

  3. It’s their own cheating hearts that makes them cry. förresten,fuck , jag klarar inte av att höra på skivan,det är för mycket,så jävla bra att det gör ont i hela det lilla hjärtat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s