4 kommentarer

  1. anna: Jag är helnöjd. Mycket intressant låtlista, speciellt då den innehöll Old In Just One Day. Den har jag inte hört på scen sedan 2001. Vad tycker du själv?the lost feeling:Det blev fint, en värdig avslutning utan överraskningar.Jag hörde talas om Hederos/Hellberg-spelningen i efterhand, och den verkar ha varit något i hästväg.culkin:Det borde du definitivt ha varit. Hold On To Your Dreams kan bli helt fantastisk om den är inspelad på ”rätt” sätt, och jag känner på mig att den kommer lyfta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s