LAUGHS WHERE THEY BELONG

Värmen har intagit landet. Vi får hoppas att den stannar på obestämd framtid. Och vad är bättre än att fira denna ankomst med en sommar-ep. Jag ska tydligen skriva lite recensioner och dylikt på http://www.muzic.se/ nu framöver också, men bloggen får ingen vila trots detta.

1. Mojave 3 – Puzzles like you
2. Debbie Reynolds – Tammy
3. The Popguns – Can’t ignore the train
4. Malta – Sommar’n som aldrig säger nej
5. Gallygows – Everything flows

6 kommentarer

 1. Nu har jag repeatat sommar-ep:n ett antal gånger. Och skrattat åt Malta. Och försökt hitta Popguns någonstans, men inte lyckats. Vad jag vill säga med detta svamlande är att det du delar med dig av alltid är intressant!

  Gilla

 2. alice:haha, ”sommar’n som aldrig säger nej” är en goding! jag kan fixa lite popguns till dig om du vill?och det ska bli skoj med muzic.se! jag känner att jag behöver styra upp allt lite, och inte bara sitta och kladda ihop posts på bloggen.

  Gilla

 3. Oh, jag vill hemskt gärna ha lite Popguns, tack så mycket!Och lova att du länkar på bloggen när dina recensioner publas så att man kan läsa. Är det skivor eller konserter du ska skriva om?

  Gilla

 4. då löser jag det idag eller imorgon.det är väl skivor först och främst, fick ett par nya att bita i idag. troligtvis kan det bli någon festivalbevakning i sommar också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s